Canvastavlor på jobbet

En bra arbetsmiljö handlar till stor del om vilka kollegor och arbetsuppgifter man har för att det ska kännas kul att gå till jobbet varje dag. Att ha utmanande uppgifter, lära sig något nytt och känna att man ständigt utvecklas inom sin yrkesroll är något som många strävar efter. Men något som är nästan minst lika viktigt för arbetsmiljön är hur det ser ut där man sitter och jobbar. För att kunna göra bra ifrån sig och prestera på arbetet behöver man ha en miljö där man trivs. Hur arbetsplatsen är utformad spelar roll för inredningen. Till exempel har det blivit vanligt att sitta flera stycken i ett kontorslandskap. Fördelen med detta är att det blir enklare att kommunicera med varandra och samarbeta.

Det finns dock vissa nackdelar med att sitta i ett kontorslandskap och det är att ljudvolymen blir högre när många är samlade på en öppen yta. Att fler kan kommunicera innebär också att de som behöver arbetsro riskerar att bli störda. Därför är det viktigt att ha ljuddämpare i kontorslandskapet, i form av heltäckande mattor och gardiner. Vad många inte vet är att det även finns ljuddämpare i form av canvastavlor och hos https://sumopix.com/se finns det många olika att välja bland. En canvas är inte bara snygg att titta på utan kan alltså även hjälpa till att minska bullernivån i rummet. På så sätt skapas en mycket mer behaglig arbetsmiljö, det blir mer dämpat och fler kan koncentrera sig på arbetet.

Även de som har eget kontor kan ha stor glädje av en canvastavla på rummet. Det blir en mer hemtrevlig och inbjudande känsla, känns mer ombonat och det finns alltid något att vila ögonen på när inspirationen tryter. Hos Sumopix kan man dessutom välja en bild ur deras egen bildbank eller ladda upp sitt eget motiv.